Мениджърът на Уигън с предупреждение към Н\'Зогбиа

14:52
Мениджърът на Уигън с предупреждение към Н\'Зогбиа
Мениджърът на Уигън Роберто Мартинес предупреди френското крило Чарлс Н\'Зогбиа, че трябва да се докаже пред своите съотборници, след като почти напусна "латикс" през миналата седмица.

Халфът бе пред трансфер за 9 милиона паунда в Бирмингам, но не успя да се разбере за личните си условия и сделката пропадна. 24-годишният френски национал бе оставен извън групата за мача с Тотнъм, който тима спечели в Лондон с 1:0. Мартинес призна днес, че играчът има още много да работи, за да се върне в игра за тима от "Ди Дабъл Ю Стейдиъм". Босът на Атлетик заяви:

"Той е важен играч за Уигън. Сега, Чарлс трябва да покаже на другите играчи, че е фокусиран и отдаден на нашия отбор. Той мина през турбулентен период, но в крайна сметка остана в Уигън. Той трябва да се докаже и да покаже, че клубът го интересува, защото един играч трябва да мисли повече за отбора, отколкото за себе си."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

S1ck
03.09.2010 15:09

В една толкова кратка статия имате 3 грешки, свързани с кратък и пълен член. Другите такива няма да коментирам! Оправете поне тези, тъй като е недопустимо да се бъркат постоянно елементарни неща и да не може да запомните едно толкова просто правило...